Menu Sluiten

Goedkope wiet


Wiethandelaren op straat

Sinds ik een jaar of 15 ben rook ik regelmatig een jointje. Ik haalde dan ook altijd mijn wiet bij de lokale dealer. Dit was goedkope wiet van redelijke kwaliteit. Je werd er goed stoned van, maar de smaak was niet altijd even lekker. Het goed stoned worden was echter hetgeen waar het mij om ging. Ik wou lekker stoned worden met mijn vrienden. We haalden dan vaak met zijn vieren goedkope wiet bij deze dealer en rookte een hoop jointjes. Tegenwoordig blow ik nog steeds dagelijks, echter stel ik wel andere eisen aan mijn wiet. Goedkope wiet is dan nog steeds erg fijn, maar ik heb dan wel liever een joint van een wat betere smaak.

Goedkope wiet van hoge kwaliteit

De vraag die ik mezelf stelde was dan ook, waar haal ik goedkope wiet van een hoge kwaliteit? Om hier een antwoord op de vinden heb ik aardig wat tijd nodig gehad. Ik ben alle dealers afgegaan, maar was nooit echt helemaal tevreden. Daarnaast ging ik ook wat coffeeshops af om daar de wiet te testen. Ik haalde goedkope wiet van zo’n 6/7 euro te gram, maar bleef nog steeds ontevreden over de smaak. Na maanden gezocht te hebben kwam ik uit bij een coffeeshop die wel aan mijn eisen voldeed. Ik had goedkope wiet die erg lekker smaakte. De wiet koste mij zo’n 6 euro per gram. Van deze gram kon ik zon 4 goedgevulde jointjes draaien. Sinds ik erachter ben gekomen is dit ook mijn vaste coffeeshop geworden. Ik haal nu elke dag wel een gram om s ’avonds lekker te kunnen ontspannen met een goed smakend jointje.

Mond tot mondreclame van de goedkope wiet

Sinds ik erachter ben gekomen dat het wel degelijk mogelijk was om goedkope wiet van hoge kwaliteit te krijgen ben ik dit ook rond gaan vertellen aan mijn vrienden. In eerste instantie geloofde ze niet dat mijn wiet van 6 euro beter zou smaken dan de dure wiet die zij hadden. Ik ben dus met elke vriend die koppig was een joint gaan roken in deze coffeeshop. Voordat ik het doorhad gingen al mijn vrienden ook naar deze coffeeshop toe. Doordat ik heb gezorgd voor deze extra klanten krijg ik regelmatig leuke dingen van de shopeigenaar. Zo kreeg ik afgelopen week nog een glazen bong als bedankje. Ik had nooit verwacht dat mijn mond tot mondreclame zou zorgen voor zoveel extra klanten. Dit is niet alleen voordeel voor de eigenaar, maar ook voor mij. Wanneer ik nu naar mijn shop ga, is het bijna zeker dat ik een van mijn vrienden tegenkomt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *